Herunder kan du se hvad vores hytte kan tilbyde

32 sovepladser i alt.

I den ene ende af hytten er der 2 "lederværelser" med 6 sovepladser i hvert værelse. Her er håndvask, spejl, skab til opbevaring, 2 stole og 1 bord i hvert værelse.

I den anden ende af hytten er der 2 værelser med 6 sovepladser i hvert værelse. Her er skab til opbevaring, 2 stole og 1 bord i hvert værelse.

Derudover 1 værelse midt i hytten med 8 sovepladser. Her er der 1 stol og 1 bord.

Derudover 3-5 ekstra madrasser.

Ved "lederværelserne" forefindes 1 badeværelse med handicapvenligt toilet og bad. Derudover har vi 2 toiletter og 2 baderum.

Hytten kan opvarmes med elvarme og brændeovn, og brænde til brændeovnen er inklusive lejen.

Køkkenet indeholder rustfrie stål-borde, 1 industriovn, 4 store kogeplader, 1 stort køleskab, 2 kaffemaskiner, opvaskemaskine, vand, serveringsvogn og service til 50 personer. I skabet i entreen er der 1 fryser.

Området byder på naturskønne omgivelser i form af skov, mark og eng. Vi kan tilbyde en lækker bålplads, fodboldbane og borde/bænke-sæt.

Udover vandreture i området, kan det anbefales at besøge Vindum Skov og Energimuseet .

Transport: Der kan køre busser helt ind til hytten. Offentlig transport kan foregå med busrute 770 Viborg/Bjerringbro . Der er 700 meter til nærmeste stoppested i Dalsgårde.

Adresse

Dalhytten
Bjerring Hede 53
Dalsgårde
8850 Bjerringbro
Telefon i hytte: 86685232

Se på kort >

Telefon

Telefonen som forefindes i Dalhytten er en nødtelefon og må kun benyttes i nødsituationer (alarm 1-1-2, vagtlæge, politi, eller til udlejer etc.) men der må naturligvis gerne ringes ind til telefonen.