Herunder kan du se hvad vores hytte kan tilbyde

32 sovepladser i alt

I den ene ende af hytten er der 2 "lederværelser" med 6 sovepladser i hvert værelse. Her er håndvask, spejl, skab til opbevaring, 2 stole og 1 bord i hvert værelse.

I den anden ende af hytten er der 2 værelser med 6 sovepladser i hvert værelse. Her er skab til opbevaring, 2 stole og 1 bord i hvert værelse.

Derudover 1 værelse midt i hytten med 8 sovepladser. Her er der 1 stol og 1 bord.

Derudover 3-5 ekstra madrasser.

Ved "lederværelserne" forefindes 1 badeværelse med handicapvenligt toilet og bad. Derudover har vi 2 toiletter og 2 vaskerum med bad.

I hytten forefindes el, koldt og varmt vand, elvarme og brændeovn.

Køkkenet indeholder rustfrie stål-borde, vandhane med spuler, 1 industriovn, 4 store kogeplader, 1 stort køleskab, 2 kaffemaskiner, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, serveringsvogn og service til ca. 50 personer. I skabet i entreen er der 1 fryser.

Området byder på naturskønne omgivelser i form af skov, mark og eng. Vi kan tilbyde en lækker bålplads, fodboldbane og borde/bænke-sæt.

Der kan bestilles varer hos Letkøb Tange på telefon 86658380. Varer kan leveres i Dalhytten og efter aftale kan ubrudte varer og drikkevarer returneres. Kontakt købmand Sabine og få et godt tilbud!

Udover vandreture i området, kan det anbefales at besøge Vindum Skov og Energimuseet.

Transport: Der kan køre busser helt ind til hytten. Offentlig transport kan foregå med busrute 770 Viborg/Bjerringbro.

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Adresse

Dalhytten

Bjerring Hede 53

Dalsgårde

8850 Bjerringbro

Telefon i hytte: 86685232

Se på kort >

Fastnettelefon

Fastnettelefon forefindes, men der må kun ringes fra i ABSOLUT NØDSTILFÆLDE! (1-1-2, læge, brandvæsen, politi, mv.) Der må gerne ringes TIL telefonen, som har nummer: 86685232