Hos os i FDF Mammen bakker vi naturligvis op om myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Corona-virus. Det betyder helt konkret, at alle fysiske FDF-møder lige for tiden er lidt ændrede. Alle skal være udendørs under hele mødet, vi skal holde min. 1 meters afstand til hinanden, vi "spritter" hænder før, under og efter mødet. Det er kun tilladt at gå ind i FDF-Huset i forbindelse med toiletbesøg. Toilet og andre kontaktflader i FDF-Huset bliver rengjort og afsprittet mellem alle FDF-møder.

Vi er i FDF samfundsengagerende og elsker at mødes, men det er også vigtigt, at vi i situationer som denne viser, at vi er ansvarlige medborgere. Vi følger udviklingen tæt og vil løbende opdatere vejledning til jer på baggrund af myndighedernes- og FDF-Forbundets udmeldinger.

Som det ser ud lige nu, regner vi med at kunne afholde årets sommerlejre på de planlagte tidspunkter. Vi ved dog endnu ikke, om hvordan de helt kan holdes. Men da vi ønsker at afgive besked til campingpladsen på Samsø, beder vi alle forældre til pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer om at tilmelde deres barn ved at indbetale 1500,- til Keld på MobilePay på 40325297 senest 20. Maj, såfremt man vil deltage i sommerlejren på Samsø. I så fald, at situationen ændrer sig og vi er nødt til at aflyse, får alle selvfølgelig alle deres penge tilbage.