Væbnere

På eventyr i galaksen.

26. september 2020 - 27. september 2020
Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus, Danmark

KOM MED I TIVOLI FRIHEDEN D 26-27 SEPTEMBER

FDF & SPEJDERNE inviterer på eventyr i galaksen

Vi gentager successen og har booket Tivoli Friheden i Aarhus til en weekend fuld af aktiviteter i og omkring forlystelserne. Vi håber i vil med os på eventyr og teste grænserne af i rummet, hvor ingen spejder/FDFer har været før. 

Har i ikke været med før, er konceptet enkelt: 2 dage i Tivoli Friheden sammen med 2000 andre FDFere og spejdere, hvor der er fuld fart over feltet og aktiviteter for alle! 

I år leder rumakademiet EXTRA netop nu efter nye rekrutter til deres eksklusive rumkadet program - og dine spejdere/FDFere er inviterede til træningsweekend d. 26-27 september!

Som noget helt nyt har vi i år HELE Tivoli Friheden for os selv OG har skaffet endnu flere overnatningspladser! 

Som gruppe/kreds/division/distriktsledere håber vi, i vil være med til at brede budskabet ud til jeres spejdere/FDFere, så vi kan få så mange med som muligt. Hvis vi pga. ydre omstændigheder ikke kan afholde arrangementet, får grupperne naturligvis deres penge tilbage. Men vi tror på, at arrangementet kan afholdes! 

Følg med på facebook hvor vi løbende giver små indblik i planlægningen og klik ind på hjemmesiden på knappen herunder og find informationsbrev, invitation til dine spejdere/FDFere og skriv dig på maillisten, så du aldrig går glip af nyheder fra os.