Vi mødes i Dalhytten

Dalhytten ligger naturskønt på en 1 hektar stor grund med mark og skov, bålplads og sportsbane. Man kan overnatte i værelser med 6 eller 8 sovepladser til 100,-/person pr. overnatning eller i campingvogne, teltvogne, telte, hængekøjer og lignende hvor en overnatning koster 50,-/person pr. overnatning. Prisen inkluderer Dalhyttens faciliteter og strøm til ellerter, campingvogne, mv. Børn under 6 år og hunde overnatter gratis.

”Dalhytten”, Bjerring Hede 53, Dalsgårde, 8850 Bjerringbro.

Læs mere om stedet, ved at trykke på "Dalhytten"-fanen øverst på denne side...

Årets ellert T-shirt

Vi får årets ellerttræf-logo trykt på T-shirts, som kan bestilles her og udleveres til træffet. Da vi kun får trykt det antal T-shirts, der er bestilt her på bestillingssedlen og betalt forud, er det meget vigtigt, at de bestilles i tide.

Fællesspisning

For fællesskabets og nemhedens skyld, vil vi gerne opfordre Jer til at tilmelde Jer vores fællesspisning i hytten. Vi har en fin flok forfærdeligt friske frivillige køkkenpiger klar! Maden vil være god, hjemmelavet dansk mad. Sig til, hvis der er særlige ønsker eller behov! Af hensyn til planlægning og indkøb af mad, bedes I udfylde hvor mange måltider, I deltager i under træffet.

Drikkevarer må medbringes, men kan også købes under træffet.

Tilmelding og betaling

Man skal tilmelde sig ellertræffet ved at udfylde antal overnatninger, måltider og evt. antal ellert-T-shirt med størrelser på dette PDF-ark. Skema downloades her (Vær opmærksom på at skemaet kan udfyldes elektronisk, blot I downloader og gemmer pdf'en på skrivebordet, så undgår I at udfylde skemaet i hånden og scanne dokumentet.

Send skemaet til Keld "Kellert" Sølvsten på: Soelvsten@yahoo.dk og indsæt beløbet på konto i Jyske Bank, Bjerringbro:

7845 0001166330

senest søndag den 12. maj 2019.

Efter denne dato kan man ikke bestille T-shirts og man kan ikke være sikker på at kunne overnatte inde i hytten.

Enkelte ekstra måltider, overnatning, mv. under træffet kan arrangeres efter forudgående aftale med Keld.

Spørgsmål?

Soelvsten@yahoo.dk eller 40325297.

Parkering og rygning

Pladsen foran hytten er reserveret til el-køretøjer, så de kan stå samlet og oplade der. Alle fossilbrændstof-slugere skal køre om på marken bag hytten.

Rygning er kun tilladt på bålpladsen bag hytten og på fliserne foran hytten.

Program

Ankomst: Fra torsdag middag er der mulighed for ankomst, hvor vi finder os til rette og nærstuderer hinandens køretøjer.

Ellert-hygge: Efter aftensmaden torsdag og fredag formiddag, vil der være mulighed for at hygge sig i hyttens fællesrum og snakke med de andre ellertejere. Der vil være ”pyntet op” med forskellige ellertting, så som forhandlerflag, brochurer, avisartikler, manualer, osv.

Ellertløb: Fredag eftermiddag tager vi på et orienteringsløb for ellerter, hvor vi kører en tur i området, samtidigt med, at vi løser forskellige sjove poster undervejs. Der vil være en "ellert-hjælp", som er en bil med ellerttrailer, der kan "samle op", hvis en ellert ikke kan køre længere.

Videoaften: Fredag og lørdag aften laver vi ”videoaften”, hvor Keld viser nogle gamle film, som han har fundet i gemmerne. Instruktionsvideo til kørsel af miniel, forhandleråbning i Randers og Ole Thestrup i en reklamefilm for Cityel er nogle af højdepunkterne. I må også meget gerne tage noget med, vi kan se. Helst på USB, harddisk, eller lign., da der ikke er internetforbindelse i Dalhytten.

Fælles køretur til Bjerringbro: Lørdag formiddag kører vi 8 km fra Dalhytten klokken 9:30 for at deltage i Bjerringbros årlige kulturuge i gågaden i Bjerringbro klokken 10:00. Der vil blandt meget andet være koncert med Sigmund fra X-factor klokken 11:00 på Torvet. Her må vi holde og ”vise os frem” i hele gågaden ”Storegade”. Der vil være mulighed for strøm til de, der har behov for det. Klokken 13:00 giver Bjerringbro Handel os frokost. Drikkevarer er for egen regning. Der er mulighed for at gå en tur i byen, købe ind, osv.

Kelds ellertsamling: Derefter kører vi 5 km i samlet flok til Storhedevejen, hvor Keld vil vise sin ellert-samling frem. Der er ca. 65 ellerter og andre elkøretøjer, såsom 5 Kewetter, Fiat Uno, Pinguin 5, solvogn, Comutavan, Reva og meget andet. Når man ikke gider se mere på det, kan man køre tilbage til Dalhytten. Der er ca. 6 km.

Ellertfestaften: Lørdag aften er vores store ”ellertfestaften”, hvor vi selvfølgelig får grillmad og efterfølgende ellert-møde, hvor man kan berette om året, der gik. Derudover er der igen mulighed for at se ellert-film og hygge hele aftenen.